Mijn basis , of hoe je me zou kunnen zien…

Al lang heb ik het liegen uit mijn systeem verbannen. … dit heeft een oorzaak in mijn pubertijd dat ik mijn ouders een aantal maanden heb voor gelogen over wat ik deed of hoe ik aan dure dingen kwam… ik werd verlinkt door een “broeder in het kwaad” die gepakt werd bij een domme daad om de RSG Harderwijk in de fik te zetten… hij werd zo bang dat hij werkelijk alles er bij ging halen om zijn eigen zaakje te redden … uiteindelijk was ik er erg blij mee en de conclusie was dat ik eindelijk niet meer hoefde te liegen ….

Een “nadeel” is dat ik als enige bescherming nog heb dat ik soms vraag of ze de waarheid wel aan kunnen als ze een heel persoonlijke vraag stellen… voor de rest geef ik mijn ongezouten waarheid , en mijn mening , nogal duidelijk weer. Dat niet iedereen hier tegen kan manifesteerde zich in heel ongemakkelijke situaties … aan gezien de meeste mensen niet gewend zijn aan mensen die de waarheid spreken ( de waard vertrouwd zijn gasten .. zegt meer over henzelf als over mij )

Ik probeer , juist nu , zoveel mogelijk in het NU te leven en kan alleen mijn eigen perceptie bekijken en niet van iemand anders … ik hou van iedereen , ook , of juist, als ze een andere mening dan die van mij hebben… uiteindelijk zijn de mensen met een andere mening mijn leer meesters. Ik hoef ook niet of nooit een relatie te verbreken om een mening… helaas zie je de blinde vinken die zelf hun hersencellen niet meer verkiezen te gebruiken, de een na de andere relatie verbreken… de eerste keer dat ik dit persoonlijk mee maakte was het een vriend die ik al meer dan 30 jaar heb, of had nu …

Momenteel zou ik willen zeggen; Rob als je dit leest … ik hoef me niet te verontschuldigen, ik ben en blijf altijd mezelf , ik heb mijn vriendschappen hoog zitten, nog steeds … Maar ik kan het toch niet naast me neerleggen dat jij zonder er inhoudelijk op in te gaan me aan de kant te zetten en geen contact meer wil …

Ik ben een spiritueel mens. Ik heb mijn emoties wel, maar beleef ze en geef ze meteen een plek zodat ze 10 minuten later geen invloed meer op mijn geestelijke gesteldheid hebben. Ik ben een survivor , ik besef dat ik nog lang niet alles heb gezien en gewoon zin heb in morgen. Natuurlijk is morgen met de uitdagingen van vandaag omdat de meeste mensen het veel te fijn vinden om te blijven hangen in een mening, ook al is hij volledig onterecht … Ik zie vandaag , ik zeg elke dag tegen mezelf ; just for today … en herhaal de 5 regels van Reiki voor mezelf

Ik ben morgen positiever dan vandaag, omdat elke hobbel een leermeester voor mij is. Ik ben dichter bij mezelf … ik zie de positieve mensen om me heen ook groeien en doe dat graag samen met hun. Ik zie tevens de mensen die vast zitten in hun systemen die nog steeds de erkenning extern halen en geheel niet “in touch zijn” met zichzelf.

Morgen is een mooie dag !

This entry was posted in Inspiratie. Bookmark the permalink.