5 manipulatietechnieken die je dagelijks om de oren vliegen…

➽ 1. CHANTAGE
Er wordt je verteld dat het ‘faxxi neren van iedereen in Nederland’ de enige manier is om weer terug te kunnen naar een vorm van ‘normaal’. Wil je niet graag weer naar de kroeg? Of naar de sportschool? Of je oma zien? Of mensen knuffelen? Pak dan NU je kans. Pak je kans en al deze maatregelen zoals: lock-down, 1,5 meter, economische schade, sluiting van scholen en horeca zullen allemaal verdwijnen.

Het lijkt erop dat een “terug naar normaal” een faxxin als voorwaarde stelt. Hoe vaak heeft Hugo de Jonge wel niet herhaald ‘een faxxin is echt het enige wat echt helpt om hieruit te komen’.

Je hebt mij niet nodig om de complexiteit van deze sluwe techniek uit te leggen. Het is simpel gezegd DWANG. “Doe wat we zeggen en je krijgt een beloning.”

Belangrijk om te onthouden: een “terug naar normaal” is een leugen. Hoe vaak mensen de mantra ook herhalen op TV en in de media, de “experts” zijn duidelijk genoeg geweest. Velen hebben gezegd dat we NOOIT meer naar een ‘normaal’ zullen gaan en weer anderen hebben gezegd dat we de C maatregelen moeten blijven handhaven tot minstens 2022.

Van het faxxin zelf is ook niet eens bewezen dat het de overdracht voorkomt of beperkt. Dus zelfs degenen die ge faxxineerd zijn, krijgen nog steeds de opdracht om alle maatregelen te blijven opvolgen.

➽ 2. BEROEMDHEDEN INZETTEN
Eén van de oudste en meest gebruikte marketingtrucs: het inzetten van bekendheden. Deels omdat het werkt, maar vooral omdat het goedkoop en gemakkelijk is.

Zelfs de NHS (de RI vm van de UK) schroomde niet om deze strategie in te zetten en zeiden dat ze van plan waren “verstandige beroemdheden” in dienst te nemen die “bekend en geliefd” zijn om het anti- fax- sentiment te bestrijden.

Met de slogan ‘Ik stroop mijn mouw op…’ gaan ook bekende Nederlanders meewerken aan de overheidscampagne voor het C faxxin

Belangrijk om te onthouden: beroemdheden – vooral acteurs en tv-persoonlijkheden worden betaald voor dit soort optredens. Zelfs als hun bedoelingen juist zijn, is er geen reden om aan te nemen dat een van hun ook maar enig begrip heeft van waar ze het over hebben. En geen van deze mensen heeft iets te verliezen als jij of een dierbare schade lijdt door het nemen van een experimenteel faxxin.

➽ 3. BEWUST CREËREN VAN “SCHAARSTE”
We zien al weken achter elkaar krantenkoppen over de “beperkte voorraad” van faxxins en hoe mensen in Nederland wanhopig op zoek zijn naar een shot. Ook hoor je dat sommige groepen ‘voorrang’ krijgen boven andere, en dat de ‘achtergestelde’ mensen hier boos over zijn.

Iedereen die ooit in een winkel is geweest, kent de volgende marketing zinnen. “Zolang de voorraad strekt”, “Tijdelijke aanbieding” of duizend andere varianten die zijn ontworpen om het idee te creëren dat als je product X nu niet koopt, jij je kans zult missen.

Een kwalijk gevolg hiervan is een soort van nep exclusiviteit. Je moet er nu bij zijn, anders ben je te laat! Door het idee te creëren dat het faxxin moeilijk verkrijgbaar is, creëren ze ook het idee dat iedereen die een dosis in handen krijgt erg geluk heeft. Ook krijg je het idee een soort van speciaal lid te zijn van de speciale club van ‘ge faxxin eerden ‘.

Belangrijk om te onthouden: het is totale onzin. Ze lopen geen enkel gevaar dat de faxxins ‘opraken’. En zelfs als dat zo is, is schaarste een marketingtruc, geen argument.

➽ 4. GECREËERDE POPULARITEIT
Je mag het idee van groepsdruk niet onderschatten als het op marketing aankomt. Nog een van de oudste trucs in het boek is het kweken van populariteit middels het idee dat populariteit al bestaat. Daarom kopen mensen likes en views op YouTube en hebben concerten zogenaamde ‘stoel-vullers’.

Moet je maar eens goed opletten wat Hugo maar blijft herhalen in de tweede kamer als het gaat over faxxins. Een veel herhaald zinnetje is: “Gelukkig is de bereidheid om te faxxin eren zeer hoog in Nederland”. En vaak genoeg komen er ‘onderzoeken’ (lees: polls) naar buiten dat zeker 90% van de Nederlanders zich laat faxxin eren.

Is dit echt waar? Nee, want al deze ‘onderzoeken’ zijn niks anders dan opiniepeilingen. En die zeggen natuurlijk helemaal niks. Als ik op deze website een poll opzet en 5.000 mensen laat stemmen, kan ik ook zeggen dat ‘onderzoek’ laat zien dat 98% van alle Nederlanders tegen zijn.

Om (ironisch genoeg) Peter Hitchens te citeren: “Opiniepeilingen zijn een instrument om de publieke opinie te beïnvloeden, niet om die te meten.”

Belangrijk om te onthouden: een opiniepeiling is geen maatstaf voor de werkelijkheid en populariteit is geen maatstaf voor kwaliteit. Het is in het belang van de gevestigde orde dat alle andersdenkenden het gevoel krijgen een kleine minderheid te zijn.

➽ 5. NIET FAxXin eren IS GEEN “NORMAAL” LEVEN MEER LEIDEN
Dit is een interessante. Er is de laatste tijd veel gepraat over Vaxs-pas poorten. Het idee wat er nu verspreid wordt is dat ze ‘onvermijdelijk’ zijn om weer een ‘normaal’ leven te kunnen leiden.

Nu is het idee van ‘onvermijdelijkheid’ een krachtig hulpmiddel. Je kunt het namelijk gebruiken om gevoelens van nederlaag bij je oppositie op te wekken en zo hun toestemming zonder dwang te krijgen.

Je kunt zien dat deze ‘verslagen’ taal de overhand begint te krijgen bij sommige tot nu toe kritische, bezorgde burgers. Je hoort nu dingen als ‘ik wil wel mijn leven terug, dus als ik daar voor moet faxxi neren , dan doe ik dat uiteindelijk wel”.

De Britse journalist en schrijver ‘Peter Hitchens’ kondigde onlangs aan dat hij is ge faxxin neerd omdat Vax pas poorten onvermijdelijk waren. Hij zei: “Ik heb het sterke gevoel dat elke vorm van reizen, en tal van andere dingen, onmogelijk zullen zijn als ik niet over het benodigde Vax certificaat beschik”.

“Laat u nu faxxi eren, want het zal waarschijnlijk uiteindelijk wel moeten” is de boodschap, en het is niet moeilijk om het nut ervan in te zien, gezien de voordelen die je er voor terug krijgt.

Zullen ze uiteindelijk ook in Nederland/België Vaxx pas poorten uitgeven? Die mogelijkheid is er zeker. Er zitten echter enorm veel haken en ogen aan. De vraag is hoelang zoiets überhaupt stand gaat houden.

Belangrijk om te onthouden: Vaxx pas poorten zullen alleen “onvermijdelijk” worden als de overgrote meerderheid van de mensen het Vaxx heeft gehad. Als genoeg mensen weigeren deel te nemen, zal het programma nooit werken of lang stand houden.

➽ CONCLUSIE?
Op basis van al deze informatie mag je zelf je conclusies trekken.

Weet dat holistische gezondheid verder gaat dan het prikken van een naald in je arm. Persoonlijk vind ik het ongelofelijk dat er zo blind wordt ingezet op een experimenteel faxxin wat niks te maken heeft met gezondheid, maar alles met macht en financieel gewin.

Als straks het kantelpunt is bereikt, staat er een leger aan wakkere en bewuste mensen klaar voor de verandering die de wereld nodig heeft. JIJ bent daar voor nodig! Een andere wereld ontstaat namelijk pas bij de verandering van het collectief waar jij als individu onderdeel van bent.

Schiet niet in angst en machteloosheid, maar neem zelfregie over je staat van zijn en je gezondheid. Spreek dan ook niet in termen van anti-fax of anti- lokk down.

We zijn niet anti-iets.

We zijn Pro medische vrijheid,

Pro burgerrechten,

Pro eigen keus en

Pro gezondheid.

Laten we vooral daar voor blijven staan samen met elkaar. Want samen staan we sterk!

Tekst: Mike Verest
Pic: It speaks for itself
Copy/ paste en woorden aangepast om te voorkomen dat ik weer in fbjail terecht kom! 😉

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.