“Artsen moeten rekenen op vervolging!” zegt procesadvocaat en docent aansprakelijkheidsrecht 1 juli 2021

.
.

“Artsen moeten rekenen op vervolging!” zegt procesadvocaat en docent aansprakelijkheidsrecht
1 juli 2021

11 Maart jl. was minister van VWS de Jonge nog stellig; ”Astra Zeneca is gewoon een goed vaccin en de gemelde trombose gevallen treden op na vaccinatie en niet door vaccinatie”, sprak de minister vol overtuiging uit op het NOS Journaal. Niet veel later kwam de minister hierop terug en inmiddels wordt er helemaal niet meer geprikt met AstraZeneca want tientallen gezonde jonge Nederlandse vrouwen kregen hersenbloedingen, trombose klachten en sommige overleden zelfs.

Lisette Verhoeven is zo iemand. 13 maart 2021, 2 dagen nadat de minister op tv meldde dat AstraZeneca een goed vaccin is, kreeg zij de prik. Kort erna zakte de 28 jarige zorgmedewerkster in elkaar vanwege ernstige vaccin bijwerkingen en nu wil de minister bij haar op visite komen om ‘van mens tot mens’, zoals hij het zelf verwoordde met Lisette te praten over de akelige situatie waarin ze zich nu bevindt.

De uitzending die BLCKBX over het persoonlijke drama van Lisette maakte werd in een paar dagen ruim 300.000 keer bekeken en bracht veel teweeg, maar ze eindigden de video met de belofte ook een tweede deel te maken over de juridische implicaties, want die zijn er ook. Bekijk hier de eerste uitzending over Lisette.

Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven

Gisteren verscheen de tweede uitzending van BLCKBX over Lisette. Flavio Pasquino gaat in gesprek over deze casus met procesadvocaat Simon van Zijll, docent aansprakelijkheidsrecht Maria-Louise Genet, oud GGD-directeur Zuid Oost Brabant Jan Vosters en huisarts Frank Roodenburg. Wie is hier aansprakelijk in de zaak van Lisette en hoe wordt de letselschade vergoed en door wie?

<

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.