Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat ‘doodspanels’ binnenkort vereist zullen zijn

Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat ‘doodspanels’ binnenkort vereist zullen zijn 

De niet-gekozen tsaar voor de wereldgezondheid Bill Gates heeft zijn optreden op de G20-top in Bali, Indonesië gebruikt om een discussie op gang te brengen over ‘doodspanels’.

Volgens Gates zullen in de nabije toekomst overlijdenspanels nodig zijn om het leven van zieke en onwel geworden mensen te beëindigen vanwege “zeer, zeer hoge medische kosten”.

Gates legde verder uit dat “een gebrek aan bereidheid om te zeggen, weet je, in plaats van een miljoen dollar uitgeven aan die laatste drie levensmaanden van die patiënt, zou het beter zijn om die tien leraren niet te ontslaan en die ruil te maken? korting op medische kosten.”

De plannen van Bill Gates voor “doodspanels” weerspiegelen de taal die wordt gebruikt door het World Economic Forum met betrekking tot euthanasie en de duivelse nieuwe oplossing van de Canadese regering om inflatie, dakloosheid, torenhoge misdaad en voedseltekorten op te lossen – euthanasie voor de armen.

https://twitter.com/BernieSpofforth/status/1592091480600240132?s=20&t=sqFhEMqY8CXsNFJQA4nsoQ

Het Trudeau-regime zegt nu te betalen om mensen te euthanaseren die “te arm zijn om waardig te blijven leven”.

De G20 is een top met leiders van de belangrijkste economieën ter wereld, en het is een mix van landen die worden beschouwd als “geavanceerd” of “in ontwikkeling”.

Buiten de kamers waar de politieke leiders van de wereld rondhangen en verschillende kwesties uitvechten, zijn er tientallen nevenevenementen waar ‘hoogwaardigheidsbekleders’ elkaar ontmoeten.

Daar is de B20 – de “B” is voor zaken. Elon Musk, de rijkste man ter wereld en nieuwe keizer van Twitter, zal daar aanwezig zijn, samen met meer gevestigde figuren van de globalistische elite, waaronder Bill Gates.

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.