Cowboys en donkere dames aan de macht …

Als je tegenwoordig naar de films en series kijkt dan is er wel een aparte tendens. In de pre-quel van Lord of the Rings – Rings of Power zijn er “ineens” negroïde karakters gespeeld oa door Lenny Henry die we ook een overtuigings spotje voor het prikje hebben zien maken … als je naar politie series kijkt zijn er vaak , of ongelooflijk onrealistisch vaak , vrouwen die de leiding hebben en het liefst donker natuurlijk. Tevens komen er onrealistisch veel karakters voor die niet “ hetero” zijn.

Wat me dan wel weer opvalt is dat er een boel western series of series die lang geleden in Amerika speelden zoals Hell on Wheels of Yellowstone. Hier word nog een traditionele rolverdeling vertolkt , vloeken de acteurs en neuken ze met elkaar. Je weet wel zoals “wij ouwe garde” het normaal vonden/vinden.

Is de laatste categorie mss een stil protest tegen al de “woke” geprogrammeerde shit die we te verteren krijgen? Er zit een grens aan de hoeveelheid “virtue signaling” die we en blijkbaar een deel van de producenten en acteurs aankunnen die ook verder kijken als hun neus lang is..

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in leven vanaf 2020, Movies and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.