De man die keer op keer gelijk bleek te hebben

Erik van der Horst in gesprek met David Icke (video onderaan)

Al ruim 30 jaar waarschuwt de Britse schrijver en activist David Icke voor de macht van ‘The Cult’. En al die tijd werd hij steevast geridiculiseerd en beschimpt tot de paus van de samenzweringskerk, met als apotheose de verbanning op zo ongeveer alle sociale media.

Deze ‘complotdenker der completdenkers’ liep met zijn vooruitziende blik altijd ver voor de troepen uit. Alle smaad en censuur ten spijt is zijn gelijk waarheid geworden sinds vorig jaar prompt het COVID-19 virus zijn intrede deed en de coronapandemie wereldkundig werd verklaard. Het werd het startschot voor exact datgene wat David Icke al die tijd al voorzag, namelijk de opmaat naar een totalitaire technocratie, vakkundig verhuld onder de dekmantel van een wereldwijde gezondheidscrisis.

Dit proces van globalisering, centralisering van macht en knechting van de massa is nochtans niet van vandaag of gister. De wortels hiervan gaan al terug tot het Romeinse Rijk en hebben mede door een aantal machtige dynastieën, de oprichting van geheime genootschappen als de Vrijmetselarij en de Tempeliers, en door eeuwenlange kolonisatie van verschillende rijken, steeds meer vaste vorm gekregen, zo vertelt Icke.

De zwendel waar we anno 2021 voor staan is volgens Icke even sinister als geraffineerd: het over de gehele wereld consolideren van orwelliaanse heerschappij, met genetische modificatie van het menselijk lichaam en ontvolking middels de ‘vaccins’, centralisatie van het bankwezen en geldschepping middels één mondiale bank, en optimale mind control en tracking van het volk door middel van 5G-technologie, smart grids en andere vormen van artificiële intelligentie.

Erik van der Horst spreekt met Icke via een videoverbinding over de daders achter deze misdaad en hoe zij op slinkse wijze deze agenda naar de buitenwereld verkopen als iets wat de mensheid met kwantumsprongen vooruit zou helpen, evoluerend van ‘subhuman’ tot ‘superhuman’.

Maar Icke voorziet ook dat het ze uiteindelijk niet zal lukken om ‘full spectrum dominance’ te bereiken. Want, zo stelt hij: “Op het moment dat genoeg mensen voldoende bewustzijn en zelfrespect hebben om te zeggen ‘tot hier en niet verder’, stort dit hele kaartenhuis in elkaar”.

Bekijk het gesprek hier. En blijf ons alstublieft steunen met uw donaties, zodat Café Weltschmerz zich kan blijven inzetten voor open en transparante journalistiek.

Max von Kreyfelt, oprichter Café Weltschmerz

https://cafe-weltschmerz.email-provider.nl/link/qna8kgt0vn/c5xb8nccwv/wpgigvmsav/nktjlgvdcv/kjbadlqwvs

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.