De maskers beginnen af te vallen!

De maskers beginnen af te vallen!

“Het Chinese biologische laboratorium in Wuhan is eigendom van GlaxoSmithKline, die (per ongeluk) eigenaar is van Pfizer!” (degene die het vaccin maakt tegen het virus dat (per ongeluk) begon in het Wuhan Biological Lab en dat (per ongeluk) werd gefinancierd door Dr. Fauci, die (per ongeluk) het vaccin promoot!

“GlaxoSmithKline wordt (per ongeluk) beheerd door de financiële afdeling van Black Rock, die (per ongeluk) de financiën beheert van de Open Foundation Company (Soros Foundation), die (per ongeluk) het Franse AXA beheert!”

Soros is (toevallig) eigenaar van het Duitse bedrijf Winterthur, dat (toevallig) een Chinees laboratorium bouwde in Wuhan en werd gekocht door het Duitse Allianz, dat (toevallig) Vanguard als aandeelhouder heeft, die (toevallig) aandeelhouder is van Black Rock, dat (toevallig) centrale banken controleerten ongeveer een derde van het wereldwijde investeringskapitaal beheert.

“Black Rock” is ook (toevallig) een grootaandeelhouder van MICROSOFT, eigendom van Bill Gates, die (toevallig) aandeelhouder is van Pfizer (dat – weet je nog? een wondervaccin verkoopt) en (toevallig) nu de eerste sponsor is van de WHO !

Nu begrijp je hoe een dode vleermuis die op een natte markt in China werd verkocht de HELE PLANEET heeft besmet!””

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.