De pijnappel klier

DE PIJNAPPEL KLIER

De pijnappelklier is een van de grootste geheimen die voor ons verborgen is.
Het geheim is niet dat de klier bestaat, het geheim is zijn functie. Medische studenten krijgen te horen dat het een krom orgaan is, maar dat is het niet.

De pijnappelklier is ons derde oog, het is het orgaan waardoor we dromen/ voor-stellen maken voor toekomstigemanifestatie. Als het eenmaal geactiveerd is, is het ook het orgaan dat ons verbindt met andere dimensies van de werkelijkheid, dat wil zeggen: het stelt ons in staat om andere dimensies te zien om ons in staat te stellen astrale reizen te maken (ons fysieke lichaam verlaten om met ons etherische lichaam te reizen), paranormale vaardigheden ontwikkelen zoals helderziendheid of telepathie en zelfs de mogelijkheid van tijdreizen.

Het is niet moeilijk om te begrijpen waarom het een geheim is, het antwoord is in de kerk.
Als je de mens volgzaam wil maken staat de lering van eigen goddelijke verbinding en hogere staten van zijn dat in de weg.

Hoe en waarom heeft de kerk dit gedaan? Omdat het monopolie van religie eeuwen geleden de voornaamste vorm van regering was.
Naar de mis gaan werd verkondigd als de enige manier waarop ons werd getoond om verbinding te maken met het goddelijke.
Maar eigenlijk is de tempel om goddelijke verbinding te bereiken in ieder van ons.

Ananas of pijnappelklier heeft meerdere betekenissen. Voor de katholieke religie betekent het de kracht van God; voor de vrijmetselarij de visie van de cycloop; binnen de Egyptische traditie staat het bekend als het oog van Horus, ook in de heilige geometrie kunnen we zien dat het oog van Horus nauwkeurig overeenkomt met alle structuren van de hersenen en in de Aziatische wereld als het derde oog of centrum van helderziendheid en intuïtie.

In de oorspronkelijke terminologie staat het bekend als ‘De Deur van het Paradijs’ en zelfs de Franse filosoof Descartes opperde dat de pijnappelklier het lichaam met de ziel verbindt en definieerde het als “De Zetel van de Ziel”.

Melatoninehormoon wordt geproduceerd door de pijnappelklier, waarvan een tekort slapeloosheid en depressie veroorzaakt. Het is van nature ook aanwezig in sommige voedingsmiddelen zoals haver, maïs, tomaten, aardappelen, noten, rijst en kersen.

In de oude tempels van Sumeriërs en Babyloniërs zien we de aanbidding van de pijnappelklier en zelfs in het Vaticaan kunnen we een monument zien dat ze hebben in de vorm van ananas of pijnappelklier. De geheime kracht van de pijnappelklier is een stof genaamd DMT (dimethyltriptamine), ook bekend als het spirituele molecuul dat vrijkomt in de snelle oogbewegingsfase wanneer we dromen.
Het is verantwoordelijk voor het visualiseren van beelden in dromen. Als er geen licht is, produceert de pijnappelklier melatonine uit serotonine. Het houdt verband met het reguleren van de waak- en slaapcycli en dient de effecten van het tijdzoneverschilsyndroom (jetlag) tegen te gaan.

DMT is zo krachtig dat het het bewustzijn van de mens door tijdreizen en dimensies kan dragen. In de onmiddellijke staat voor de dood wordt veel DMT geproduceerd, zodat je wordt voorgesorteerd met het vermogen om het bewustzijn in hogere dimensies binnen te gaan.
Het bereiken van mystieke of interdimensionale toestanden, is de krachtigste hallucinogene of entheogene stof die in het wild wordt gevonden, in alle planten en dieren (in meer of mindere concentratie).
Het heeft het diepgaande effecten op het bewustzijn, potentieel en wat wij nu zouden noemen “boven” natuurlijke kracht. We staan aan het begin van een tijd waarin we die kracht weer zullen her- inneren.

Meditatie biedt het portaal om je verbindingsbewustzijn en vermogens in hogere dimensies van zijn te oefenen en te laten groeien. Werk aan het meesterschap van je eigen Mind Body Spirit tempel van goddelijkheid in jezelf.

Lees meer in Danielle Stotijn haar boek:
Brug naar de 5e dimensie

https://www. houseofmastery. nl

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.