Donderdag 21-10

Ik was ff uit het veld geslagen gister…
Een gesprek met de huisarts gaf me meer onrust dan ik verwacht had.
Nee het gaat niet goed en 1 vd zaken die het VU in de comclusie schreef was dat de huisarts samen met mij moest kijken naar een geschikte woonvorm die me genoeg kan ondersteunen. Het enige wat er uit kwam dat er wellicht eerst een MRI moet komen die wellicht wat meer verteld over de situatie. Nou als het zo blijft gaan dan is de situatie zo heftig dat het niet meer uitmaakt wat een MRI zegt. Ben ik de eerste of enige die zo lang in het ongewisse blijft door de doktoren en hun mogelijkheden om te onderzoeken? Als ze niets zouden vinden met een MRI ( wat me heel erg sterk lijkt ) wat is dan de reden? Interesseert het de artsen niet om iets te vinden?
Een verpleeghuis of zo iets is ook niet aanlokkelijk in deze Corona gekte met protocollen in elke groep die kwetsbare mensen behoort te helpen. Ik ben maar alleen , ik weet het ook niet meer wat wijsheid is… Had ik een staaf in mijn neus geduld afgrlopen vrijdag dan zou ik al in de systeem hebben gezeten. Wellicht als het te erg word dat ik met de SEH van het OLVG in Amsterdam contact op moet nemen. Volgens sommigen zijn ze daar nog enigsinds “normaal” met mondkapjes en testen welke niet verplicht zijn. Tis een optie om te onderzoeken. Zeer schrale troost

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Gezondheid, leven vanaf 2020 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.