Een mannetje onderzoekt de situatie ( deel 2 )

Vol verbazing zat het mannetje op de bank zich te beseffen dat zijn familie vrienden en kennissen zich in twee groepen verdelen. Waar ligt toch dat verschil? Hoe komen mensen tot een bepaalde overtuiging ? Is het een geestelijk verschil van perceptie ?

Deze vragen hielden het mannetje wakker en deed een uitgebreid onderzoek onder vakgenoten die in de natuurgeneeskunde werken, je weet wel die wappies die een heleboel ervaringen met goeie werking hebben , maar het is niet “wetenschappelijk bewezen” ( wat een apart onderwerp is , de Rockefeller’s hebben het handig onbetaalbaar gemaakt ,,, )

Waarom zijn er verschillen ? Het mannetje hoorde dat er veel “spiritueel” verschil is op te merken nadat mensen gevaccineerd zijn. Hoe zo vroeg hij?; Nou vertelde een collega, eerst was de persoon veel krachtiger en had duidelijk een hogere frequentie en stond sterker in zijn schoenen zullen we maar zeggen … apart dus dat voorgelegd aan een andere reiki practitioner, en deze observatie werd herkend …

Nou kan dit ook komen door de angst die blijkbaar leeft bij deze mensen. De reden om te vaccineren is dat toch vaak. Angst zorgt dat je niet meer in contact staat met je eigen energie. Je hersenen zijn als het ware in fight or flight modus , een primitieve stand alsof er een leeuw achter je aan zit… al het zuurstof gaat naar de spieren en de hersenen zijn deels uitgeschakeld om rationeel te denken ….

Het verdient verder onderzoek en uitleg wat Universele Energie inhoud voor mensen die dat nog niet weten …

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.