For all the girls i loved

De eerste keer dat ik zwaar verliefd was is tijdens mijn RSG tijd. De dochter van een alluminium fabriek directeur was alles voor mij, maar ik was volgens haar ouders te min voor hun dochter… nog steeds heeft zij een warme plek in mijn hart omdat wij niet samen mochten blijven …
Ooit in een lang verleden tijd hield ik ooit van een klein joods rood meisje en had daar een full-report mee toen.
We hebben veel kwaad overwonenen aan beide zijdes en het maakte ons beter en sterker door de tijd.
Toen het emmertje vol was en ik je moest verlaten liet je een scam op me los als een valse slang. Volgens jouw heb je er alles aan gedaan om het terug te draaien achteraf maar de schade was al gedaan.
Ik kwam alleen te staan en omdat ik open en eerlijk was had ik op een gegeven moment drie vrouwen waar ik de liefde mee deelde die mijn nieuwe huisje aan het schilderen waren …
Natuurlijk , en helaas, gaat dat niet zo lang goed en ik werd weer open en geloofde in alle mogelijkheden..
Ohh die roos, dat amsterdamse meisje uit de jordaan, wat was ik head over heals met jouw , alleen de herinneringen kunnen een beeld terug halen. Tegelijkertijd was dat het begin van afgekeurd zijn en het accepteren dat je niet meer veel voor de samenleving kan betekenen. Als druppel die de emmer deed overlopen kwam ik als slachtoffer in de handen van mensen die daxhten dat het leuk was om wat in mijn drinken te gooien. Wat er daarna is gebeurd is een chaos die ik nooit heb kunnen uitleggen aan die mooie roos uit amsterdam… ( tranen in mn ogen , dat was niet wat zij en ik verdienden )
Na deze desillusie voor de Roos en mij ging even alleen verder met soulsearching , maar spoedig kwam er een reizige dame uit amstelveen die me intrigeerde. Wow wat was ik zenuwachtig bij de eerste meeting… snel had ik mijn hele hart wederom verloren aan een mooie vrouw en had zoveel zin om samen verder te gaan. Ik was bezig met een reintegratie traject en dat was zo zwaar ( omdat ik het niet aankon ) dat het ook zijn weerslag op de relatie had. Tuurlijk mag je je wel afvragen of iemand bij je past, maar niet alleen op de manier van denken en zeker niet wat je denkt… verschillende keren hebben we het geprobeert om te laten werken, maar blijkbaar was de breuk te groot en konden we het niet meer dichten.. erg jammer want jij was een topper !
Toen kwam een onconventionele dame op mijn pad met zowel een aantrekkende als afstotende kant. Ik gaf me wederom met alles wat ik had. Op onze trip naar frankrijk benadrukte jij dat je vrij wou blijven en dat remde me wel. Ondanks dat er zoveel overeenkomsten waren werden de verschillen graag uitgediept en een bron van gesprek en het liefst laat op de avond. Darn i hated that .. ondanks dat er wel overeenkomsten zijn was de frustratie zo veel en vaak aanwezig dat ik het niet meer aankon en met pijn in mijn hart de handdoek moest gooien..
Nou ben ik door de reiki en mijn levenshouding iets spiritueler dan de meest mannen. Wat was ik blij verrast dat ik jou tegenkwam en vele mooie levenswijsheden met je gemeen had. Je hebt ongetwijfeld je helemaal gegeven. Laat ik het samenvatten met dat ik heeeel veeeel van je heb gehouden. Waar het niet goed ging zal oa aan de tijd hebben gelegen. Aan inzet van beide kanten ligt het niet. Tevens aan de liefde voor elkaar. Ik koester je in een stil hoekje van mijn hart lieve luz.
Hierna is het nooit meer zo intens langsgekomen , ik prijs me gelukkig dat ik zo vaak echt verliefd ben geweest.

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.