Geeft een slechte nacht een goeie dag ?

Ik lag er voor 23:00 in met matig alcohol gebruik en THC wiet olie.
In de afgelopen tijd was ik toch teveel aan het drinken en dat wil ik wel doorbreken,
net als ik wel knok om een oorzaak te vinden ipv te kijken naar euthenasie.
Nu is euthenasie altijd een optie , maar voorlopig wil ik voor het leven gaan.

Om 00:00 werd ik wakker met een grote mate van onrust en kom niet blijven liggen.
Toen ik naar de douche wou kwam ik er achter dat ik nauwlijks nog kon lopen en als toen ik bij de douche aankwam, even een slokje water nam, moest ik al weer terug om te liggen. Heel erg te vergelijken met de CVA van 3 jaar geleden.
Maar als je dat relativeert loop ik snachts zoals de avond van de cva … deze was alleen heel erg heftig slecht

Vanachtend heb ik overleg gehad met de thuiszorg. Om het makkelijker en veiliger te maken zorg ik voor een tijdelijke douchestoel via medipoint. Een vaste aan de muur moet erkomen via de WMO.

De internist en neuroloog lieten qua afspraak nog op zich wachten dus eerst via mijnolvg.nl een afspraak aangevraagt, maar toen de mail als niet bezorgt terug kwam toch maar even gebeld. Een erg aardige dame hoorde mijn verhaal en vroeg door. Ondanks dat het “systeem” haar niet zo goed hielp heeft ze er omheen gewerkt en nu heb ik volgende week dinsdag al een afspraak. Dat ze nog geen MRI maken dan .. hopen dat het snel(ler) komt dan de 13e dec bij het VU

Kortom toch nog een boel kunnen regelen …

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Gezondheid, leven vanaf 2020 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.