Heb jij er ook genoeg van? Ik vaar een andere koers vanaf vandaag

Na 18 maanden mijn heldere geest te laten voeden met voldoende informatie om een afgewogen conclusie te maken heb ik besloten om een keuze te maken. De logische keuze was mijn standpunt en de informatie die ik heb ingewonnen te delen met “jan en alleman” in de hoop meer mensen te laten zien dat er meer achter de “duidelijke” propaganda van onze bestuurders zit dan dat ze willen dat we zien. Alleen is het o zo duidelijk dat de propaganda machine een psyop hebben opgezet die meer dan 50% van de bevolking dien geloven dat ze het “zo goed menen” met ons… o was dat maar waar…
Recent heb ik een gesprek met een arts gehad die mijn observaties en conclusies met me deelt en dat de hypnose heel erg goed werkt. Het schijnt zelfs dat hoe hoger de mensen opgeleidt zijn, des te meer ze ontvankelijk zijn voor de hypnose en des te moeilijker het is om ze in te laten zien dat het wellicht anders zou kunnenzijn dan dat ze denken..

Omdat het zo duidelijk is dat diegene die onder de hypnose vallen niet gered willen en kunnen worden is het tijd om ze los te laten, hoe erg dat ook voor me is … Ik ga me richten op meditatie, Reiki, positief eten, drinken en leven om in balans te komen met mezelf en de krachten om me heen. Hierdoor zullen jullie zelf je informatie moeten vergaren en niet meer via mij krijgen. Een christelijke insteek kan ik me erg in vinden dat een prik in mn lichaam geen delen van andere mensen mag bevatten zodat ik er in contact mee kom. Tevens vind ik niet dat er sporen van dieren in mij gespoten mogen worden, aangezien ik ervaring heb dat mijn lichaam het per definitie gaat afstoten. Een mix van kerkelijk veganisme past momenteel het beste bij me, en als er bewijs is dat het zonder deze componenten kan werken wil ik er zeker over nadenken. Tot dan , even een pas op de plaats met mijn oude mening ventileren. Ik ben neutraal, juig goeie vaccinaties toe, blijf peroonlijk in controle en laat alle informatie duidelijk bijdragen tot een goed besluit.

Namaste , Patrick

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Gezondheid, leven vanaf 2020 and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.