Hulpvraag bij de huisarts …

Het is best een persoonlijk verhaal, als je mij niet kent lees het dan maar niet.
Als je me wel kent … het is zoals ik me nu voel en doordat het extreem is, dan maar ook hier neer gezet..

.
.
.
.
.

Beste Huisarts

Helaas zijn we samen niet achter de oorzaak gekomen waarom ik steeds verder achteruit ga.

Korte samenvatting van status:
Moeilijk lopen was het eerste, maar het is ondertussen een wonder dat ik nog beweeg. Zoals ik al een had vermeld, per keer opstaan van de bank of mijn bed gaat het merkbaar moeilijker. Mijn lichaam geeft het op en geeft de duidelijke signalen. De plek op mijn rug en het “strontje” op mijn balzak ( 1 ste bezoek ) zijn ondertussen duidelijke pijn in dat gebied geworden en mijn hele balzak doet pijn. Mijn huid in het gezicht is droog en heeft korst vorming. Ook ben ik rood in mijn gezicht en zweet aanvallen zijn vaker. Mijn borst is ook rood en geïrriteerd , en jeukt als een gek. ( antihistamine pilletjes werken niet ) Ik verslik me vaker , tot op bijna stikken. Ook de stoelgang is nog steeds lastig en met 2 movicolon per dag een beetje in beweging te houden. Alhoewel ik denk dat er meer ingaat als dat er aankomt. Ik word ook zwaarder en dikker. Afijn.

Dat er bij de SEH geconcludeerd werd dat ik niet veilig thuis kon blijven en zsm een MRI zou moeten krijgen. Aangezien ik niet aan de neus swap test kan meewerken omdat mijn slijmvliezen al zo gevoelig zijn en ze de (vele) andere mogelijkheden niet eens overwegen, wilden ze me niet opnemen

Dat er nu pas een afspraak op 13-december staat is triest. Dat haal ik zeker niet

Ik ben trouwens op zoek naar een lokale huisarts geweest en al 3 x afgewezen…

Wens en vraag:
Volgens uw vervanger , een dame arts, kan ik ook niet bij het OLVG terecht omdat er al een MRI bij het VU geplande is.

Mijn lichaam EN geest geven het letterlijk op.
Ik verwacht dat er met een uitslag van een diagnose weinig voor me te betekenen valt.
Wel heb ik het ( wederom per keer opstaan moeilijker ) er erg moeilijk mee.

Als dit zo doorgaat dan zal ik via 112 hulp moeten vragen…
Maar ik denk niet dat ze me kunnen helpen met onderzoeken en behandelen. Het is gewoon te laat …

Euthanasie is dan ook de enige optie die op zeer korte termijn wenselijk is.
Ik zou hier graag uw hulp in vragen.

Kunt U per mail aangeven wanneer we hier over kunnen bellen?
Doordat het slecht gaat, probeer ik zo nu en dan te gaan liggen nml

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.