Ik ben nergens tegen, ik maak mijn eigen keuzes.

Al jaren zie ik de wereld om me heen en de perceptie die “die wereld” aan ons hoopt op te leggen. Hun perceptie van dezelfde situatie is niet standaard de mijne omdat ik iets afweeg. Zowel verstandelijk, intilligent als spiritueel en wat het met mijn gevoel doet. De ene keer is de rede prevalent en de andere keer is het gevoel wat me de sturing geeft om mijn positie te bepalen. De volgende korte video compilatie geeft weer heel mooi welk pad David volgt en dat is een heel mooi pad waar ik ook graag op loop :

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Slimmer Leven and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.