It’s complicated

Ik raak in de war van mezelf..
Het is zo raar als het zo slecht gaat en je al meerdere keren de gedachte hebt gehad dat ik niet meer wakker zou willen worden. Dit was maanden geleden.. ondertussen bij de SEH geweest omdat het steeds slechter ging en ze wellicht de oorzaak kunnen vinden. Dus rond de 15e was mijn mindset dat ik erg graag wou blijven leven. Nou konden ze me niet laten blijven zonder PCR test. Omdat mijn slijmvliezen al heel erg geirriteerd zijn, en ze niet een van de mogelijke alternatieven die ook werken wilden toepassen moest ik weer naar huis.
In de weken erna stapelde de ene teleur stelling na de andere op. Meer WMO hulp omdat ik nu ook bv mijn bed kan verschonen, boodschappen doen, eten koken.. word beantwoord met een brief die 1,5 week later komt dat ze de hulpvraag in behandeling hebben… nu nog geen contact gehad… Het VU wilde een MRI op korte termijn. Maar omdat ik naar huis moest hebben ze nu pas de 13e december ingeplanned.
Mijn huisarts in Heemskerk word steeds afstandelijker nu ik niet zo mobiel meer ben en adviseert me een huisarts in amstelveen te zoeken… helaas ben ik al drie keer afgewezen .
Afijn omdat ik nog steeds per keer opstaan merk dat ik slechter ter been word, komt de wens er een pijnloos einde aan te maken (euthenasie) verder naar voren. Ik heb me al aangemeld bij de NVVE en een wilsbeschikking geprobeert te maken. Een mail naar de huisarts hierover dat ik de euhtenasie graag met hem overleg 2 dagen geleden geatuurd. Omdat ik er geen antwoord over krijg en zelf ook geen actie onderneem dat illustreert de huidige dualiteit die ik heb. Nee ik vind deze manier ban leven niet meer fijn en het mag over zijn, maar tegelijkertijd merk ik toch dat ik “vecht” om te blijven leven. Ik zie geen optie dat ze me nog kunnen helpen , laat staan dat ik aan corona regeltje kan en wil meewerken, dus welke opties heb ik nog? Alleen met mijn gedachtes en het opschrijven is zo kaal zonder steun maar iedereen heeft het moeilijk in deze tijd

Als je me kan en wil steunen met een eerlijk gesprek dan hoor ik je graag

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Gezondheid, leven vanaf 2020 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.