Op naar de 1ste hulp vd VU

Vrijdag 15-10-2021 15:00

Zal er straks wel een update op geven …

Eindelijk ! Ik heb ook een QR code ! Joepie … not

19:00

Ik heb een test gehad door een neuroloog, een gesprek met een psychiater, ze zijn nu aan het overleggen … geen idee of ik nog “ff” naar huis mag, maar ik hoop het om zelf dingen bij elkaar te pakken … het gaat er erg op lijken dat ik niet meer zelfstandig thuis kan zijn en of er voldoende hulp en op tijd te regelen is… of naar een situatie waar ik 24 uur verzorging krijg… dat drama zou eerst hier blijven betekenen wss..

20:25

De onzin begint – bent u gevaccineerd? Nee zeg ik .. o dan moet u even een snel test doen… maar ik heb juist last van m’n neus dus als het een bloed test is prima…

20:55

Alleen een test met een staaf achter in de neus … heb ik na 3 jaar alles goed proberen eindelijk een beetje meer lucht via mijn neus ( door NAC tabletten word het beter ) en zo in een spagaat – directe hulp betekent een staaf – nu uitgestelde hulp via de huisarts en de poli … K propaganda over C …

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Op naar de 1ste hulp vd VU

  1. Patrick says:

    Onderzoek gehad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.