Reiki behandeling

De behandeling

De intense ontspanning die ervaren wordt tijdens een Reiki-behandeling stelt je beter in staat om het vermogen tot zelfheling te benutten. De energie kan daarvoor op specifieke probleemgebieden worden toegepast of puur voor het ervaren van complete rust en ontspanning.

Iedereen kan een reiki-behandeling ondergaan. Sekse, leeftijd en/of gesteldheid zijn niet van invloed. Het lichaam van de klant zal zelf het energetische proces sturen en alleen de hoeveelheid energie opnemen dat het nodig heeft.

Tijdens de behandeling is de klant te allen tijde volledig gekleed. De behandelaar past een vast patroon van helende handelingen toe door zijn handen op het lichaam te leggen of er net boven te houden. Dit wordt van te voren duidelijk afgesproken met de klant in het (standaard) intake gesprek.

Als een klant wil dat er aan een specifiek lichamelijk en/of geestelijk probleem of ziekte wordt gewerkt is het te adviseren om 4x een sessie van één uur te boeken. Hierbij vindt tevens een uitgebreide intake en evaluatie plaats. Reiki mag nooit reguliere medische behandelingen vervangen. Dit zal in de praktijk ook nooit worden geadviseerd. De behandelingen zullen echter wel de werking van de reguliere behandelingen zeer positief ondersteunen.

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.