Soms zit het ook mee

Maar niet vandaag… ik vraag me af wanneer bewegen helemaal niet meer kan. Ik vraag me ook af wanneer ik niet meer wakker word… verslikken in niets kan adembenemend verschrikkelijk zijn en gebeurd steeds meer. Mijn ogen zijn s ochtends zwaar geirriteerd en komen steeds minder “bij” gedurende de dag. Wanneer heb je nog de kracht en de mogelijkheid om op te staan. Het is een kwestie van afwachten en de tijd van afwachten word steeds korter.
Not today !

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Gezondheid, leven vanaf 2020 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.