Status van Patje

Gisteren kwamen er pijnlijke steken in/achter het rechter oog bij …
Ik ben aangemeld bij de neuroloog van het VU en hoop op een spoedige afspraak met onderzoek.
Als ik de klachten met m,n been toen en nu moet beschrijven dan was het aan het begin, 2 jaar geleden nadat de peg sonde verwijderd werd pas echt erg. Toen de tijd dacht ik dat het aan een tekort van vitamines kwam. Na bloed onderzoek bleek er zeker een tekort te bestaan. Echter het aanvullen met natuurlijke vitamine houdende voeding en syntetische versies ( pillen ) heeft totaal geen verschil naar het positievere gemaakt. In het begin was mijn linkerbeen pijnlijk en kon ik niet lang stil staan, maar kon nog fietsen en lopen en deed dat ook zo veel mogelijk.
Om even een paar stadia over te slaan zijn we nu aangeland bij de situatie dat;
Ik niet meer “los” kan lopen en me ten alle tijden vast moet kunnen houden
Mijn benen lijken soms qua gevoel een verschil in lengte te hebben, of ze voelen niet meer natuurlijk alsof ze niet bij mij horen.
Ik zo duizelig ben als ik loop dat het gewoon bangmakend eng is.
Een lieve vriendin , Francesca , heeft aangeboden om mee te gaan naar Neurologie zodat ik er niet alleen door hoef te gaan, maar ondertussen denk ik niet dat ik met mn eigen auto er heen kan, maar beter een taxi kan nemen , omdat het gewoon te ver is om vanaf de auto naar de afdeling te lopen en beter door Francesca er naar toe gereden kan worden in een rolstoel. Terug naar de situatie van het revalidatie traject vlak na het CVA …

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Gezondheid, leven vanaf 2020 and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.