Status vd dag

Na een redelijke nacht , al hoe wel, als ik eerlijk ben dan lijkt het er erg op dat elke dat ik opsta het weer een beetje moeilijker gaat… maar met alle motivatie en doorzettingsvermogen heb ik het toch geflikt om boodschappen te doen. Het is wel een dusdanige uitdaging en het vergt alle energie dat ik me bij elke “horde” afvraag of deze keer de laatste keer is dat het me lukt.. ik herhaal mijn matra , die is mijn reiki precepts maar dan heel erg ingekort – “Not Today” en geef een knipoog aan paps als ik zn foto zie !

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Gezondheid, leven vanaf 2020 and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.