Waarom doen de meesten alsof het normaal is…

Natuurlijk wil je niet beperkt worden , maar de normale media gaat in op de berichten die ze uit de normale media vertelt krijgen… Het feit dat er geen pandemie is, het feit dat de test niet test op het 4us, het feit dat er giga veel doden en andere zware bijwerkingen zijn van het vaxin ( check maar bij vaers in de states, of de stijging van het aantal hartproblemen bij top sporters (giga) , ze blijven ingaan op wat ze raakt en dat zijn deeltjes waar mee te maken hebben en niet the big picture … ik ben een Max Verstappen fan maar was verdrietig toen hij ook in een filmpje zat wat oproept om te vaccineren… tuurlijk hoef je niet al me vrijheden op te geven, tuurlijk ben jij baas over wat er met jou lichaam gebeurd, tuurlijk is het moeilijk om toe te geven dat het niet klopt, tuurlijk zijn de meeste mensen zo gebrainwasht dat ze de waarheid of de feiten niet meer kunnen zien…
Maar met mijn wankele gezondheid ben ik trots dat ik het wel zie en me uitspreek tegen de onzin. In lijn met mijn opa’s, de ene was heel gedicideerd tegen de “moffen” dat ze zijn roeibootje niet mochten afpakken. De ander was soms dagen en dan weer weken weg omdat hij dingen deed die nogal tegen het huidige regime ( de weimar republiek) ingingen ( waar hij toen en later niet over kon of wilde praten ).
Ik was en ben trots op mijn opa’s en zal ze in daden en gedachte volgen.
Iedereen die ze kent en deze mening niet naleeft heden ten dage … waarom schoffeer je hun nagedachtenis die je 3 jaar geleden nog wel wist … ik ben de logica kwijt

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.