WantToKnow.nl – Edith Schippers: ‘Homeopathie, bewijs heilzame werking’..

Edith Schippers: ‘Homeopathie, bewijs heilzame werking’..

2012 © WantToKnow.nl/.be

x

Edith Schippers, bepaalt of jij als patiënt een vrije keuze hebt.. Wat kan de minister zelf voor bewijzen overleggen voor ‘aantoonbare efficiency’…?!

Minister Schippers van Volksgezondheid wil dat vanaf 1 juli alleen nog op verpakkingen en bijsluiters van homeopathische geneesmiddelen staat waarvoor ze gebruikt kunnen worden als de werking ook daadwerkelijk wetenschappelijk bewezen is. Door deze maatregel dreigen zelfzorggeneesmiddelen uit de schappen van apotheken en drogisterijen te verdwijnen. Gebruikers en leveranciers van homeopathische geneesmiddelen luiden dan ook de noodklok bij de Tweede Kamer om te voorkomen dat de regeling wordt ingevoerd. De Europese wetgeving biedt voor homeopathische geneesmiddelen de mogelijkheid om de toepassing ervan op een andere manier te onderbouwen dan voor reguliere geneesmiddelen gedaan wordt, dus zonder klinische onderzoeken.

Groot feest in BigPharma-land..?
Homeopathische zelfzorggeneesmiddelen zijn populair in Nederland. Jaarlijks worden er 4,5 miljoen verpakkingen verkocht. In driekwart van de huishoudens is een homeopathisch geneesmiddel aanwezig. Slechts 24% van de bevolking gebruikt nooit homeopathica. Waar minister Schippers dan de schandalige moed vandaan haalt om dit kwart van de Nederlandse bevolking te denigreren, mag Joost weten. Of is Joost wellicht werkzaam bij Big Pharma..? Als er straks 4,5 miljoen reguliere medicijnen verkocht dienen te worden, waar zijn we dan mee bezig.. Medicijnen die via veelal valse onderzoeken, valse claims en via moderne marketingtechnieken van de farmaceutisch-chemische industrie worden verkocht. Nee, dan ben je kennelijk slim bezig..

2008 Nobelprijswinnaar professor dr. Luc Montagnier heeft geen goed woord over voor de tegenstanders van Homeopathie. ZIjn woorden wijzen op een farmaceutische maffia, zo simpel is het feitelijk..! Misschien een idee dat mw. Schippers even met hem belt, vóórdat ze deze kul uitkraamt over homeopathie..?

Eenvoudige gezondheidsklachten
Het mag dan niet gaan om levensbedreigende ziektes, maar alleen om eenvoudige gezondheidsklachten, zoals griep, verkoudheid, hoesten, hooikoorts, huidirritatie, spier- en gewrichtspijn, nervositeit, darmkrampjes en wratten. Nederland was het eerste land in Europa dat van deze mogelijkheid gebruik maakte, gevolgd door steeds meer Europese landen. Schippers wil daar nu een einde aan maken. Ze wil dat de werking van homeopathische geneesmiddelen eerst wetenschappelijk wordt bewezen. Zo niet, dan mag niet langer op de verpakking en in de bijsluiter worden vermeld bij welke klacht het product kan worden gebruikt. Zonder deze informatie is het voor mensen haast niet mogelijk om een geschikt product te kiezen.

  • Kennelijk is Edith Schippers, de nerveuze, doch zelfverzekerd-ogende minister van Volksgezondheid, niet op de hoogte van het FEIT dat een groot Zwitsers onderzoek heeft AANGETOOND dat homeopathie effectief is. Dat het daarnaast UITERST KOSTENEFFECTIEF is. Dat laatste wil zeggen, dat de staat veel en veel goedkoper uit is met homeopathische geneesmiddelen, dan de gepatenteerde farmaceutisch-chemische rommel, die bewezen schijnt te zijn.. (HIER)
  • Kennelijk is mevrouw Schippers niets gelegen aan de 24% van de Nederlanders die gewoon hun homeopathische medicijnen vrij willen blijven kopen.
  • Kennelijk heeft mevrouw Edith nog nooit gehoord van Nobelprijswinnaar Dr. Luc Montagnier.. Zie afbeelding hiernaast. En dit artikel zou daarbij een hulpje kunnen zijn voor de minister. HIER
  • Kennelijk is mevrouw Edith Schippers niet op de hoogte van de daadwerkelijke werking van homeopathie en het FEIT dat homeopathie nog steeds door de farmaceutische commerciële handel kapot gemaakt wordt..? Waarom? Omdat homeopathie niet te patenteren is. Omdat er op homeopathie dus maar ‘weinig’ verdient kan worden.. Edith Schippers maakt zich belachelijk in onze ogen.. (HIER)
  • Kennelijk gaan er hele andere motieven schuil achter haar voorgenomen besluit.. Kennelijk is mevrouw Edith Schippers niet op de hoogte hoe oliemagnaat John Rockefeller de homeopathische geneeskunst vakkundig de nek omdraaide, ten gunste van ZIJN olie-gebaseerde, chemische medicijnen?Kennelijk is Edith Schippers niet op de hoogte van de mega-fraude waarmee de farmaceutische ‘wetenschap’ zich van meent te kunnen bedienen, om burgers van alle landen ter wereld oren aan te naaien. (HIER)
  • Kennelijk zal het Edith Schippers een zorg zijn, dat er straks een groot deel van de 4,5 miljoen homeopathische medicijnen naar deze chemische rommel dient te verhuizen, en wat daar de kosten van zullen zijn voor de overheidsbudgetten, die toch al onder druk staan. Kortom, schandalige kortzichtigheid is het wat Edith Schippers hier tentoon spreid.

WantToKnow.nl – Edith Schippers: ‘Homeopathie, bewijs heilzame werking’...

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Gezondheid, Petitie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to WantToKnow.nl – Edith Schippers: ‘Homeopathie, bewijs heilzame werking’..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.