Wat een zondag …

Als je het zo lang alleen moet doen dan is het extra mooi als je hulp krijgt.
Maar de hulp kwam in eerste instantie uit een kennisen hoek, iemand die ik eigenlijk alleen via online chatten kende via onze medewerking aan het qortal.org project. We blekend allebei in de natuurgeneeskunde te verkeren en ik heb haar kunnen helpen aan 94% ethanol om de topjes te spoelen 🙂 maar deze zondag stond ze een aantal maaltijden te koken en een heerlijke kippensoep te maken in mijn keuken. Zoals ze zelf zegt “ je hebt toch een soort morele verplichting om te helpen als je dat kan.. “ karma zal je belonen lieve Santa. Ik genoot zo hoe je lekker aan de gang was in een vreemde keuken, niets hoefde te vragen en gewoon deed !
Daarna kwam mijn lieve vriendin die ik al ruim 32 Jaar ken met een prettig telefoon gesprek en wat ze voor me kan doen. Ze bedoeld in het echt en niet alleen slap ouwehoeren aan de telefoon. Ik merk dat het kunnen spreken met open en eerlijke mensen me veel goed doet. Je weet wel mensen die je ook vertellen wanneer je het anders zou kunnen doen, zonder je te irriteren of kwetsen .
Ik ga met een heel actie lijstje morgen weer in , met een positieve blik , alle opties open

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Gezondheid, leven vanaf 2020 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.