Woonruimte dichtbij Amsterdam aangeboden

Ik heb nog nooit eerder verhuurd wat als voordeel heeft dat je zelf nog aan de inrichting van een hele zolder verdieping kan mee werken.

Om mijn beweeg redenen duidelijk te maken zal ik deze kort uiteen zetten. Aangezien ik, als gevolg van een cva, nogal beperkt ben in bewegen zou het erg fijn zijn om een mede health freak te vinden die bij me komt wonen en gezonde maaltijden voor ons klaar kan maken.

Ik heb een huishoudelijke hulp en thuiszorg wanneer nodig. Ik kan alleen niet meer lang genoeg in de keuken staan om gezonden ontbijt jes zoals smoothies en gezonde avondmaaltijden te maken.

Wellicht kunnen we in overleg een zeer schappelijke bijdrage overleggen zodat we er alle bij beter van worden. Een potentiële kandidaat kan een student zijn, of iemand die woonruimte zoekt, een minder bedeeld persoon die toch een fijn leven wil, enz enz.

Qua profiel heb ik niet veel voorkeuren. Wat wel belangrijk is voor mij is dat de zaken die me niet meer lukken zoals het gezonde eten klaar maken ( en wellicht kopen ) dat ik daar een betrouwbare persoon voor vind.

Mocht je geïnteresseerd zijn of wellicht mensen in je netwerk hebben , deel dit bericht dan en je kan altijd contact via een Twitter DM opnemen of via de naw gegevens die op de website staan.

Bij voorbaat dank als je dit deelt in je eigen netwerk !

Namaste , Ohm Shanti , met licht en liefde , 🙏🙏🙏

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in leven vanaf 2020, Slimmer Leven and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.