Zelfmoord door kennis?

Dat kwam even in mijn gedachten vannacht …
Klinkt mss vergezocht maar het heeft wel een basis.
Bruce Lipton kan het mooi verwoorden nml dat je zelf je gezondheid creeert met je gedachten.
Mss vergezocht als je het absoluut neemt, maar er zijn een boel doktoren die sowieso de geestelijke gezondheid kopplen aan de lichamelijke gezondheid.
Sinds het eerste bericht over een zogenaamd dodelijk 4us, “wist” ik al dat we weer in psyop of propaganda scam terecht zouden komen. Ook als ik met andere mensen praat die mijn mening delen dan hoor je veel over de afwijzingen en breuken tussen vriendschappen en families die allemaal door de “andere” mensen geinitieerd worden en nooit door de mensen die breder en beter geinformeert zijn… Het nadeel van de waarheid zien is dat je het nooit meer ongedaan kan maken. De mensen die de mainstream media zoals de NOS of grote talkshows op de nederlandse televisie (kunnen) volgen denken dat ze geinformeert zijn en papagaaien de, vaak belachelijke boodschap, na en denken dat ze met feiten komen. Echter als je een paar vragen stelt dan schieten ze in de emotie antwoorden en zelden met komen zelden met nieuwe feiten.
Als je zoals ik de mainstream niet meer kan zien zonder een kotsbakje erbij en de informatie uit de “alternatieve” hoek haalt dan weet je veel, maar je blijft wel telkens weer de negatieve berichten , de leugens van de main stream en de regering over je heen krijgen. Je ziet het horror scenario uitrollen en we zijn er nig lang niet.
Een ding is zeker – de informatie is toxisch voor je heresenen – alleen je kan het niet uitzetten als je zoals ik voor de waarheid nastreven en oplossingen zoeken voor de uitdagingen die ons geboden worden …
Door de CVA ben ik mijn Reiki “kwijtgeraakt” en juist dat zou me misschien in balans hebben kunnen houden …

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Gezondheid, leven vanaf 2020, Reiki and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.