Zie wat er gebeurt wanneer je Knoflook eet op een lege maag

Zie wat er gebeurt wanneer je Knoflook eet op een lege maag

Niet iedereen denkt dat het eten van knoflook op een lege maag gunstig is. U kunt mensen vaak horen zeggen dat het alleen uw oma en haar vrienden zijn die denken dat dit huismiddeltje echt gunstig is. Het is echter wel degelijk heel effectief bij het voorkomen van en de behandeling van vele ziekten.

Wetenschappers hebben vele studies uitgevoerd en de resultaten toonden aan dat wanneer je knoflook consumeert voordat u iets eet of drinkt, dit de werking ervan zal vergroten, waardoor het een zeer sterk natuurlijk antibioticum is. Waarom is het effectiever als je het voor het ontbijt eet? De bacteriën worden overrompeld, zodat ze zich niet kunnen verdedigen tegen de macht van knoflook.

Veel mensen hebben ontdekt dat knoflook daadwerkelijk de symptomen van hypertensie kan verlichten. Het regelt niet alleen de bloedsomloop, het voorkomt ook diverse hartproblemen en stimuleert de goede werking van uw lever en blaas.

Knoflook is ook efficiënt bij de behandeling van maagproblemen, zoals diarree. Sommige mensen beweren zelfs dat knoflook een geweldige remedie is voor zenuw problemen, maar alleen wanneer het wordt geconsumeerd op een lege maag.

Zoals we reeds vermeldden, knoflook is echt effectief in het behandelen van maagproblemen – het stimuleert een goede spijsvertering en een goede eetlust. Knoflook zal ook helpen om uw stress te beheersen, en dus de productie stoppen van maagzuur dat uw lichaam produceert elke keer wanneer u nerveus wordt.

Knoflook is geliefd om zijn voordelen voor de gezondheid in elk deel van de wereld. Dat is de belangrijkste reden waarom mensen het “een helend voedsel” zijn gaan noemen lang geleden.

garlic

Knoflook en alternatieve geneeskunde

In de alternatieve geneeskunde wordt knoflook beschouwd als een van de meest efficiënte voedingsmiddelen als het gaat om ontgifting. Artsen in deze branche zeggen dat knoflook zo krachtig is dat het lichaam wordt gereinigd van parasieten en wormen, het voorkomt ziekten zoals diabetes, tyfus, depressie, en zelfs sommige soorten kanker.

Indien u allergisch bent voor knoflook, neem dan twee belangrijke zaken in overweging: eet het nooit rauw, en indien u dan nog steeds last ondervindt zoals, hoge lichaamstemperatuur, of hoofdpijn, stop dan met het consumeren ervan.

Sommige studies hebben aangetoond dat de consumptie van knoflook soms bijwerkingen kan hebben bij patiënten die medicijnen voor HIV / AIDS nemen. Besteed speciale aandacht aan deze gezondheidsvoorschriften en wees uiterst voorzichtig. Zorg ervoor dat knoflook veilig is voor u, voordat u begint met het consumeren ervan.

De sterke geur en smaak moet moet u niet weerhouden van het gebruik van al zijn voordelen voor de gezondheid. Knoflook supplementen zijn een uitstekend alternatief voor rauwe knoflook en zelfs in die vorm kunt u nog profiteren van de voordelen ervan.

Andere gezondheidsvoordelen van knoflook

Knoflook is goed voor de luchtwegen: het is ongelooflijk efficiënt in het voorkomen en genezen van tuberculose, astma, longontsteking, catarre, bronchitis, chronische bronchitis, long congestie en hoesten.

In geval van tuberculose, probeer deze op knoflook gebaseerde behandeling. Eet een hele bol knoflook gedurende de dag. Splits het op in een paar porties, en consumeer op welke manier je voorkeur heeft. De beste resultaten worden verkregen wanneer u het rauw eet of licht geroosterd in de oven.

Het maakt een prima saus in combinatie met een eidooier en wat olie. Vermijd het koken van het mengsel, omdat de knoflook dan veel van zijn helende eigenschappen verliest.

Maak een speciaal infuus wanneer u om het even welk type van bronchiale ziekte moet behandelen.
Gebruik 7 oz / 200 gram knoflook, 24 gram / 700 gram bruine suiker, en 33 oz / 1l water. Kook het water samen met de knoflook, voeg dan de suiker toe. Neem drie eetlepels per dag.

Knoflookextract is erg efficiënt in de behandeling van chronische bronchitis. 
U heeft nodig: 1.5 oz / 40 gram knoflook en 3,5 oz / 100 ml 90 pure alcohol (45% alcohol). Hak de knoflook en zet het in een fles en giet er dan de alcohol bij. Sluit het geheel goed af. Laat het gedurende vijf of zes dagen staan. Neem een kopje deze remedie elke dag. Gaat ook lang mee.

U kunt dezelfde remedie gebruiken om slijmvliesontsteking en astma te behandelen. Voor deze aandoeningen, voeg toe: 15-30 druppels in wat heet water. Als u de smaak en geur niet kunt harden, voeg dan wat mint extract toe.

Knoflook kan ook worden gebruikt voor externe toepassingen. Gebruik het als een kompres op de buik om u te ontlasten bij verkoudheid. Breng het direct aan op een insectenbeet of andere beet van een giftige dier. Kleine hoeveelheden knoflook zal u helpen om wratten te verwijderen, zonder enige pijn. U kunt het gebruiken om kiespijn te verlichten. Het enige wat u hoeft te doen is een klein stukje aanbrengen op de pijnlijke tand.

De lijst van zijn gezondheid eigenschappen lijken oneindig te zijn. Knoflook geneest ook aambeien, constipatie, en oorpijn. Als u aambeien en constipatie wilt behandelen, kook dan wat water en voeg een goede hoeveelheid knoflook toe.

Houd het infuus in een container die u zal toestaan om de stoom te inhaleren. Adem in, totdat het water koud wordt. Voor de behandeling van oorpijn, knijp enkele teentjes uit voor het knoflook sap en breng één of twee druppels aan in het pijnlijke oor.

Wat moet u onthouden

Knoflook biedt een groot aantal voordelen voor de gezondheid en beschermt uw gezondheid, zolang u het regelmatig eet. Gebruik de helende eigenschappen elke dag, en u zult zeker verbetering zien in uw algehele gezondheid.

Bron

Zie wat er gebeurt wanneer je Knoflook eet op een lege maag.

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.