Als je op de nieuwsbrief geabonneerd bent

Het heeft voor en nadelen..
Gisteren laat schreef ik een post uit mijn gevoel
Niets mis mee, maar toen ik hem vanmorgen nog een las. …
Er zat wel een verwijt in naar sommige mensen en dat meen ik niet zo
Tenminste , ik meen wel wat ik zeg maar ik meen bet niet dat je dan wat zou moeten doen
Verwarrend, maar ik wil mensen wel in mijn gevoel laten delen maar niet kwetsen
We worden elke dag gekwetst. Of je de scamdemic nu wel of niet geloofd
Onze MACHThebbers zijn ons elke dag aan het brainwashen enntegen elkaar aan het opzetten
Be free en maak je eigen mening. Onderzoek en weet dat een overheid het nog nooit als eerste voor hun volk opneemt. Er is altijd een groter belang dan het welbevinden van jou omgeving en je leven en dat hert GELD
Follow The Money naar de waarheid … word wakker als je dat nog niet bent
Iemand die de scmademic gelolfd heeft een moeilijk dilemma. Alles aan andere meningen voelt ongemakkelijk , maar tegelijkertijd weet je dat het klopt, en de meeste mensen vinden de waarheid ongelovelijk en pijnlijk dus nemen ze de “makkelijke weg” door hun hoofd in hun reet te stoppen …..

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.