Kijk jezelf aan in de spiegel

Ik switch een beetje tussen emoties.
Als ik vertel aan andere mensen en vooral aan artsen dat ik per keer opstaan merk dat het minder met me gaat…
Natuurlijk neem je dat niet serieus.. dat is de reactie die ik mijn hele leven mee maak omdat er zoveel mensen overdrijven of zelfs liegen, maar ik niet…
Wat als je per keer inderdaad merkt dat het minder goed gaat?
Wat als je de reele gedachte hebt “ wat als ik inderdaad niet meer overeind kom, of door mijn benen zak? “
Ben je dan een hypochonder of een realist?
Weet je ik laat het over aan de andere mensen. Ik weet allang dat ik niet lieg en zeker niet tegen mezelf. Ik kan mezelf elke dag in de spiegel aankijken. Dat laat ik ff bij de mensen die het niet series nemen.
Besef je de volgende keer als je in de spiegel kijkt wat je hebt gedaan , of juist hebt nagelaten? De mensen die correct waren in de 2 WO hebben Anne Frank opgepakt en diegene die ze hielpen waren verkeerd … dit is de belangrijkste reden om de handdoek niet in de ring te gooien maar juist door te vechten.

Het geeft mijn reiki geest wel een uitdaging… natuurlijk zouden we alle gedachtes toe moeten staan en accepteren als een gedachte die van een ander , net zo belangrijk persoon, ongeacht welke gedachte, te accepteren. Maar dit geeft in de huidige tijd een wrange smaak. De gedachtes, of meningen, van de mensen die slaafs achter het narratief aanlopen als makke schapen schuurt nogal met de wens om het voor iedereen “goed” te doen. De slaafjes zijn niet een groep die ik kan verdedigen, net als de mensen die Anne Frank op pakten geen goeie en fijne mensen zijn. Ze mochten dan wel door de grote geïndoctrineerde groep als “goed” bestempeld worden, maar ja dat zijn ze natuurlijk niet…

Zoals meerdere mensen in het verleden al hebben gezegd ” ik verdedig het recht om te spreken , ook al ben ik het niet met je eens, tot de dood er op volgt ….”

Wees geen schaap, spreek je juist uit , weet dat verdeeldheid juist in de agenda past, dus wees zuiver en zie waar we in zitten , alleen door NEE te zeggen tegen de kwade krachten en het niet meer te doen laten we zien dat er een mogelijkheid is om weer een menselijk leven te hebben !

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.