Dr. Richard M. Flemming: “COVID-19 is een biologisch wapen”. Nederlands ondertiteld interview

Dr. Richard M. Flemming: “COVID-19 is een biologisch wapen”. Nederlands ondertiteld interview

by doezelfnormaal | aug 7, 2022

Dr. Richard M. Fleming – PhD, MD, JD.
Dr. Richard M. Fleming is nucleair en preventief cardioloog, geboren en getogen in Waterloo, Iowa, VS. 

Hij studeerde aan de University of Northern Iowa en heeft diploma’s in natuurkunde, biologie, psychologie en scheikunde. Hij studeerde aan het University of Iowa College of Medicine, Creighton University en het University of Texas Health Science Center in Houston. Naast een opleiding in cardiologie heeft hij speciale certificeringen in positronemissietomografie. Hij is in 1990 gecertificeerd voor interne geneeskunde en in 1996 voor nucleaire cardiologie. Hij ontwikkelde zowel de Unified Theory of Vascular Disease die ‘inflammatie’ vaststelde als de oorzaak van coronaire en perifere vasculaire aandoeningen en de kwadratische bloedstroomvergelijking voor coronaire stroomreserve in het begin tot midden jaren negentig. Hij heeft meer dan 50 artikelen gepubliceerd in medische tijdschriften met peer review, meer dan 50 presentaties op wetenschappelijke conferenties in de VS, Europa en Azië, is auteur van 8 hoofdstukken in Medical Textbooks en heeft 3 onafhankelijke boeken over gezondheidszorg geschreven. Hij heeft gediend als faculteit en hoogleraar aan verschillende universiteiten en ontving in 2003 de prijs voor Arts van het Jaar.

In het hier gepubliceerde interview met Dr. Flemming verkaart hij onder ede dat het coronavirus een ‘bioweapen’ is, een biologisch wapen. Ook gaat hij in op de vaccins.

Dr. Flemming ligt, zoals alle artsen die twijfels uiten over het virus en de vaccins, zwaar onder vuur. Door zijn verleden onder de loep te nemen, en daar onregelmatigheden uit te lichten, probeert men Dr. Flemming monddood te maken. Op de inhoud van zijn argementen wordt niet of nauwelijks ingegaan.

Dr. Flemming publiceerde een boek over de beweringen die hij in dit interview doet.

Kijk hier naar het interview. Nederlands ondertiteld!

https://doezelfnormaal.nl/news/dr-richard-m-flemming-covid-19-is-een-biologisch-wapen-nederlands-ondertiteld-interview/

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.