Holocaustoverlevende trekt parallellen in de huidige samenleving met nazi-Duitsland

Vecht, word wakker, stop met gehoorzamen: Holocaustoverlevende trekt parallellen in de huidige samenleving met nazi-Duitsland

by doezelfnormaal | aug 5, 2022

Epoch Times Foto

Vera Sharav. (Met dank aan Scott Schara)

Vera Sharav was pas 3 jaar oud toen haar wereld instortte.

Zij en haar familie werden tijdens de Tweede Wereldoorlog uit Roemenië verjaagd en naar een concentratiekamp in Oekraïne gedreven , waar ze moesten wachten en verhongeren.

“De wolk des doods was er altijd”, vertelde Sharav aan The Epoch Times.

Wekelijks bepaalde een lijst wie waarheen gestuurd zou worden; of het nu een dodenkamp of een werkkamp is, zei ze.

Terwijl ze in het kamp was, zei ze dat haar vader stierf aan tyfus toen ze 5 was, die door de kou en ondervoeding wijdverbreid was in de kampen.

Na drie jaar in het kamp werd ze in 1944 gered, zei ze.

“Mijn moeder hoorde dat er een paar wezen uit het kamp zouden worden gelaten, dus loog ze en zei dat ik een wees was om mijn leven te redden, en zo ben ik uiteindelijk vertrokken,” zei Sharav.

Dit begon met wat ze haar odyssee noemde als een kind zonder ouders, overgelaten aan haar eigen intuïtie en scherpe kritische beoordeling van de bedoelingen van anderen.

“Ik moest beoordelen wie ik kon vertrouwen om voor mij te zorgen”, zei ze.

In de trein naar de haven van Constanta, Roemenië, waar drie boten lagen te wachten om groepen mensen naar Palestina te brengen, raakte ze bevriend met een familie. Bij aankomst kreeg ze echter een boot toegewezen met andere weeskinderen die haar zou scheiden van het gezin op wie ze voelde dat ze kon vertrouwen. Dus kwam ze in opstand.

“Wat er ook gebeurt, ik kon niet worden overtuigd om op die boot te stappen”, zei ze. “Op het einde hebben ze wonder boven wonder toegegeven.”

Ze was zeeziek en viel die nacht in slaap, maar werd wakker en ontdekte dat de boot met de wezen was getorpedeerd door wie ze decennia later ontdekte dat het de Russen waren.

Hoewel ze zich schuldig voelde omdat ze het had overleefd, was ze dankbaar dat ze zich verzette omdat die weerstand haar in leven hield, zei ze.

“Ik gehoorzaam niet aan autoriteit en het heeft mijn leven gered.”

Bewapende geneeskunde

Deze herinneringen kwamen terug in 2020 tijdens het web van COVID-19-beperkingen die uit de hand liepen met behulp van mediapropaganda, zei ze.

“Dus nu, wanneer mensen de autoriteiten gedachteloos gehoorzamen en hun rechten opgeven om beslissingen te nemen over hun eigen leven en wat er in hun eigen lichaam terechtkomt, denk ik terug aan die tijd,” zei ze.

Tegenwoordig is Sharav een medisch activist en oprichter van de Alliance for Human Research Protection , een netwerk van leken en professionals die werken aan het hooghouden van humanitaire waarden en ethische normen die zijn vastgelegd in de eed van Hippocrates, de Code van Neurenberg en de Universele Verklaring over bio-ethiek en Mensenrechten.

Meest recentelijk heeft ze samengewerkt met Scott Schara, mede-oprichter van  Our Amazing Grace’s Light Shines On, Inc.Scott Schara. (Met dank aan Scott Schara)

Zowel Sharav als Schara bespraken met The Epoch Times wat zij zagen als parallellen tussen het nationaal-socialistische regime in Duitsland en de huidige medische richtlijnen die in de Verenigde Staten worden uitgevoerd met overheidsfinanciering.

Sinds de dood van zijn 19-jarige dochter Grace in een ziekenhuis in 2021, nadat zij was geïnjecteerd met een combinatie van medicijnen waarvan hij later ontdekte dat het deel uitmaakte van een federaal ziekenhuisprotocol, noemde Schara wat er gebeurde ” genocide “. Hij is op kruistocht gegaan om het verhaal van zijn dochter te vertellen en te netwerken met anderen die een soortgelijke ervaring hebben gehad, terwijl hij de aandacht vestigde op de protocollen die volgens hem neerkwamen op de moord op zijn dochter, die het Syndroom van Down had.

Onder het naziregime, zei Sharav, werden medicijnen als wapen ingezet, net als nu.

Hoewel de Joden het primaire doelwit waren, zei ze, waren de eerste medisch vermoorde slachtoffers gehandicapte Duitse zuigelingen en kinderen jonger dan 3 jaar.

Het regime breidde later de operatie uit – getiteld T4, verwijzend naar het adres van het centrale kantoor van het programma in Berlijn – voor gehandicapten van alle leeftijden, inclusief geesteszieken en senioren, zei Sharav.

“De nazi’s noemden ze waardeloze eters”, zei ze. “T4 was een gezamenlijke inspanning om af te komen van wat hun propaganda de ‘economische last’ noemde.”

Schara wees op een Medicare Trustee’s Report 2021, waarin de kosten worden geëvalueerd om ouderen en gehandicapten federaal gefinancierd te houden.

“Negenendertig procent van dat federale budget gaat nu naar die twee groepen, wat $ 2,2 biljoen per jaar is”, zei Schara.

Op pagina 11 van het rapport ( pdf ) staat een oproep tot “substantiële veranderingen” om financiële uitdagingen aan te pakken.

“Hoe eerder oplossingen worden ingevoerd, hoe flexibeler en geleidelijker ze kunnen zijn”, stelt het rapport.

Voor Schara suggereert de implicatie, hoewel niet openlijk vermeld, een oproep tot eugenetica die vroeg in de Amerikaanse geschiedenis werd gesteund door academische elites en later werd overgenomen door nazi-Duitsland .

Tien jaar nadat hij aan de macht kwam, lanceerde Adolf Hitler zijn genocideprogramma dat in kleine stapjes was ingevoerd met behulp van propaganda die het regime als helden afschilderde, zei Sharav.

“Wat er in maart en april 2020 met Grace is gebeurd en met veel gehandicapten en ouderen in West-Europa, Australië, Canada en de Verenigde Staten is medische moord”, zei Sharav.

‘Gebouwd op een leugen’

Genocide is niet nieuw voor de Verenigde Staten, zei Sharav, aangezien het de Officier Justitie van het Amerikaanse Hooggerechtshof, Oliver Wendell Holmes, was die vóór de 8-1 meerderheidsopinie stemde in de zaak Buck v. Bell uit 1921, die in Virginia de Sterilisatiewet van 1924 handhaafde en de gedwongen sterilisatie van Carrie Buck, die geestelijk gehandicapt zou zijn.

Holmes zei dat het beter zou zijn om te voorkomen dat verstandelijk gehandicapten geboren worden dan hen toe te staan ​​”de kracht van de staat te ondermijnen” of “ze te laten verhongeren vanwege hun imbeciliteit”.

“Het principe dat verplichte vaccinaties ondersteunt, is hetzelfde als he gedwongen doorsnijden van eileiders”, schreef de rechter naar zijn mening. “Drie generaties imbecielen zijn genoeg.”

Carrie Buck was echter nooit echt geestelijk gehandicapt, zei Sharav.

“Argumenten voor eugenetica zijn altijd gebaseerd op een leugen,” zei Sharav. “Maar het is een ideologie die het volksgezondheidsbeleid blijft vergiftigen.” En hij geeft dit soort denken de schuld van de medische beslissingen die uiteindelijk hebben bijgedragen aan de dood van Grace.

‘De banaliteit van het kwaad’

Terwijl hij blijft proberen zich te concentreren op wat er met zijn dochter is gebeurd, zegt Schara dat hij enig inzicht heeft gekregen in de geschriften van Holocaust-overlevende Hannah Arendt en haar concept van de ‘banaliteit van het kwaad’.

“Het opende een heel andere kijk op de wereld voor mij,” zei Schara.

De ervaring van Sharav maakte haar bekend met het concept. De banaliteit van het kwaad is de normalisering van massamoord door er een bureaucratische routine van te maken die via de commandostructuur wordt doorgegeven aan de persoon die op de knop drukt, de injectie geeft of het gas opendraait, zei ze.

‘Niemand noemde het moord,’ zei Sharav. “De nazi’s waren zeer bedreven in propaganda en taal. De Joden werden ‘verspreiders van ziekten’ genoemd, niet anders dan de scheldwoorden die werden gegooid naar degenen die de COVID-prik niet namen.”

Gedurende 2021 werd de verspreiding van COVID-19 toegeschreven aan “de pandemie van niet-gevaccineerden”, een uitdrukking die werd gebruikt door president Joe Biden en gouverneurs zoals de gouverneur van North Carolina, Roy Cooper.

“De hele taal ervan is mensonterend”, zei Sharav.

‘Een glijdende schaal’

Schara past het concept toe op het feit dat 67 procent van de kinderen met het syndroom van Down in de Verenigde Staten wordt geaborteerd, zei hij.

“Artsen moedigen de moeder aan om een ​​vruchtwaterpunctie te ondergaan, en als de test het Syndroom van Down of een andere handicap aantoont die het leven van de ouder zou compliceren, moedig en de artsen een abortus aan,” zei Schara.

Wat Sharav heeft gezien is een onheilige verbond wanneer medicijnbedrijven bij de overheid in bed kruipen.

“De eed van Hippocrates gaat het raam uit”, zei ze.

De belofte om “geen kwaad te doen” werd vervangen door trouw aan “het grotere goed”, zei Sharav.

De vraag blijft dan, wie heeft de autoriteit om te beslissen wat het beste is voor het grotere goed, vraagt Sharav zich af.

Wat het grotere goed ondersteunt, is respect hebben voor het individu, zei Sharav, en beleid tvoeren dat pleit voor het belang van velen boven het individu, is de deur openen naar medische praktijken die schade veroorzaken.

“Kijk naar wat Big Pharma nu met kinderen doet, ze agressief achtervolgen om gevaccineerd te worden als ze helemaal geen risico lopen op COVID-19”, zei ze.

Het is een glijdende schaal die – met behulp van geavanceerde technologie – de samenleving snel doet afglijden in vergelijking met het slakkentempo dat Hitler nodig had om zijn ‘Endlösung’ te implementeren, zei Schara.

‘We glijden snel af,’ zei Schara. “Vandaag is de ‘Endlösung’ de vermindering van de gehele menselijke bevolking onder de ‘Duurzame Agenda’ van Agenda 2030.”

In tegenstelling tot de fysieke kampen die inkttatoeages nodig hadden voor identificatie en bewakers om de gevangenen te beheren, zijn de nieuwe gevangenissen digitaal, zei Sharav, op afstand beheerd door middel van bewaking via smartphones.

“Met slimme technologie kun je miljarden tegelijk controleren”, zei ze. “Het is om de rillingen te krijgen”

Het is voor velen moeilijk te bevatten dat een kleine elite zou samenzweren om wijdverbreide schade aan te richten, zei Sharav.

“Mensen zullen zeggen: ‘Ze hebben een fout gemaakt; het was een ongeluk.’ Maar nee, de elite heeft, net als de nazi’s, de arrogantie waarin ze denken dat ze superieur zijn en daarom het recht hebben om de rest van ons te regeren omdat ze denken dat we inferieur zijn’, zei Sharav.

Controle versus geloof

Schara zei dat hij zich zorgen maakt over een elite heersende klasse die goddeloos is en alleen gelooft in wat meetbaar en controleerbaar is.

Hij benadrukt zijn geloof in God als een krachtig wapen om de duistere agenda’s te bestrijden die zijn geëscaleerd tot buiten het bevattingsvermogen van de gemiddelde persoon, die 60 uur per week werkt om de eindjes aan elkaar te knopen.

“We moeten niet in de val lopen van het valse licht dat Satan uiteindelijk zal betreden om meer zielen te stelen. Gods ware licht beschermt degenen die geloven’, zei hij.

“We the People (het volk)” kan de soevereiniteit terugwinnen door te leren vertrouwen op intuïtie, ervaring en het vermogen om leugens van waarheid te onderscheiden, zei Sharav.

“Stop met het kijken naar de reguliere media”, zei Sharav. ‘Ze scxhrijvewn allemaal hetzelfde. Ze hebben mensen gebombardeerd met angstzaaierij, wat precies hetzelfde is als wat de nazi’s deden. Zo beheersten ze de bevolking: door angst.”

Voor Sharav is de missie voor mensen over de hele wereld dezelfde als voor haar als kind: “Verzet je. Word wakker. Houd op met gehoorzamen.”


Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.