Mensen worden wakker, de leugens komen aan het licht , heb compassie met ze

De massa is wakker aan het worden. De leugens komen aan het licht. De corruptie van medici, overheden en media is niet meer te verbergen. De bijwerkingen en sterfgevallen door het wereldwijde medische experiment zijn niet meer te ontkennen. Steeds meer mensen worden zelf, of in hun directe omgeving, met de gevolgen geconfronteerd. Het is een zware bevalling.

Als je al wakker bent, blijf in je kracht. Blijf in je liefde. Bereid je voor om de mensen die nu wakker worden op te vangen en te begeleiden. Het wordt heel heftig voor ze. Heb compassie. Je hebt het zelf ook meegemaakt, je was alleen eerder. Herinner je je eigen shock en pijn toen je erachter kwam. Wees begripvol.

Oordeel niet over hoe ze nu over jou oordelen. Ze hebben echt geen idee. Je kunt iemand zijn onwetendheid niet aanrekenen, net zo min als je van een kind of een gehypnotiseerd iemand ook geen redelijkheid kunt verwachten. Pas als ze uit de hypnose komen, zul je ze weer kunnen bereiken, en zij jou.

Blijf vriendelijk. Blijf geduldig. Laat de beschuldigingen, verwijten en dreigementen van je afglijden. Laat je niet provoceren. You’re better than that. Sta open voor die mensen die wel naar je toekomen. Informeer en help ze zo goed mogelijk. Geef geen ongevraagd advies, maar wees er helemaal voor hen die wel om advies vragen. Besef dat jij door je bewustzijn aan de helpende kant moet staan.

Ik ontdekte een mooi boekje van uitgeverij Pentagon, dit jaar heruitgegeven, met een compilatie van citaten uit lezingen van antroposofisch leraar Rudolf Steiner die hij rond 1900, dus meer dan 100 jaar geleden, gaf. Wat was die man zijn tijd ver vooruit. Hij had zijn tijdgenoot, de oplichter Pasteur, helemaal door. Het boekje heet: ‘Ziektes, epidemieen en preventie’. Het is lekker kort.

Een citaat die ziekte in een historisch perspectief plaatst: “In de middeleeuwen dacht men dat ziekte van spoken kwam. … In de 13e eeuw zei men dat ziektes van God kwamen, in de 15 eeuw van de duivel. Later heette het dan dat ziektes van de sappen kwamen, en tegenwoordig zegt met dat ziektes van de bacillen komen. Dat zijn de visies die elkaar hebben afgelost in de loop der tijden.”

Mooi!

Hier een linkje naar het boek: https://www.uitgeverijpentagon.nl/boek-ziektes-epidemieen-en-preventie-herdrukt–153.html

Sanne Burger
sanneburger.com

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.