Prof.Dr spreekt zich uit dat ze niet mee kan doen aan vaccinatie dwang

Connie Jimenez, professor dr. aan het Amsterdam UMC spreekt zich uit: ‘Ik kan niet meedoen aan een systeem dat leidt tot vaccinatiedwang’

Biomedisch wetenschapper Connie Jimenez heeft besloten dat het tijd is om op te staan en zich uit te gaan spreken. Connie Jimenez is niet zomaar iemand. Ze is als professor verbonden aan het Amsterdam UMC, waar zij ook aan het hoofd staat van een laboratorium.

“Dit is mijn coming out,” zei prof. dr. Jimenez zaterdag tijdens het evenement ‘Overbruggen’ van Vrouwen voor Vrijheid. Ze benadrukte op persoonlijke titel te spreken. “Ik sta hier als vrouw, moeder en bioloog.”

“Wat vrijheid betekent, weet je pas als je het kwijt bent,” zei ze. “Veel festiviteiten na een promotie of oratie zijn nu alleen met QR-code toegankelijk. Ik word daar geweerd en dat doet pijn. Het enige waar ik nu nog heen kan gaan, zijn de recepties op de universiteit.”

Er is geen echte vrijheid wanneer die keuze uitsluiting tot gevolg heeft

Jimenez zegt zich het afgelopen jaar breed te hebben geïnformeerd. “Ik – en vele wetenschappers met mij – heb nog twijfels over de veiligh…van de op DNA- en RNA-gebaseerde C vaxxin. De safety profiles zijn echt anders dan van bijvoorbeeld een griepvaxxin.”

“Het spike-eiwit is het pathogene eiwit van het virus en ik wil daar de code voor niet in mijn lichaam gesp…. krijgen,” benadrukte ze. “Ik wil niet dat het in mijn lichaam gaat circuleren….en bloedpr…. of andere ellendig… veroorzaakt.”

“Ik vertrouw op mijn immuunsysteem,” zei ze. “Het is ons in Nederland nu dus niet meer gegund om in alle vrijheid een individuele afweging te maken tussen wel of niet Vax…. tegen C. Er is geen echte vrijheid wanneer die keuze uitsluiting tot gevolg heeft.”

Strikt genomen is het QR-paspoort het begin van een social credit-controlesysteem

“Het argument ‘je doet het voor een ander’ gaat ook niet op, de C vac…. zijn leaky: ook gevaccineerden kunnen nog steeds besmet raken en de ziekte doorgeven,” vervolgde ze. “Kuddeimmuniteit met deze Vax…. is dus niet mogelijk.”

“Het coronapaspoort geeft dus slechts schijnveiligheid,” sprak Jimenez. “Strikt genomen is het QR-paspoort het begin van een social credit-controlesysteem. Dat hoort niet thuis in een democratie.”

“Ik doe niet mee aan de QR-codesamenleving,” liet ze weten. “Ik kan gewoon niet meedoen aan een systeem dat leidt tot vaccinatiedwang en discriminatie.”

Toen het stigmatiseren van ongevaccineerde mensen in de media begon en haar eigen biochemisch vakblad bereikte, schreef ze in een opiniestuk.

Ze voegde toe dat nog onbekend is wat de bijwerk…. op de lange termijn zijn. Jimenez schreef ook dat diverse groepen wetenschappers in de afgelopen maanden in brieven en petities hun zorgen hebben geuit over massavaxxinatie.

“Ik zou willen dat er meer begrip is voor mensen die hun eigen afweging maken, het is al moeilijk genoeg. Oordeel niet, misschien weet je niet alles en veel is nog onbekend.”

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.