The Trueman Show #86 Brahman Menor – Jorn Luka

The Trueman Show #86 Brahman Menor – Jorn Luka
— Lees op www.jornluka.com/the-trueman-show/the-trueman-show-86-brahman-menor/

Voor de 86e aflevering van de Trueman Show zijn we uitgenodigd in het
Dominicanenklooster in Huissen, waar we in de bibliotheek zitten met Brahman Menor.

Braham Menor begon ooit als bodybuilder, tilde honderden kilo’s en hield zich aan een calorierijk dieet. Door een spirituele ervaring maakte hij een 360 graden ommezwaai in zijn leven om vervolgens op zoek te gaan naar de juiste voeding voor zijn lichaam. Hij probeerde allerlei diëten en kwam uiteindelijk uit bij zijn ultieme manier van zich voeden: Pranic Living, oftewel leven van licht. Ondertussen drinkt en eet hij al 5 jaar niet meer en heeft hij een eigen retraite centrum waarin hij mensen begeleid in hun weg naar het leven van licht.

Braham sprak over zijn missie om iedereen te laten zien en geloven dat het lichaam tot veel meer in staat is dan wat we geleerd hebben gekregen. Omdat het lichaam zowel mentaal als fysiek bewuster is dan we denken. Braham legt uit dat en hoe het lichaam zelf ziektes kan helen wanneer wij op celniveau ons lichaam zouden her-programmeren.
Wij hebben het gesprek met Braham als mega inspirerend ervaren. Als iemand jaren zonder eten en drinken kan, dan kan er sowieso meer. Veel meer. Het heeft ons in verwondering gebracht over de super powers van ons lichaam en inspireert ons om meer van dit soort gesprekken te gaan opnemen! We hopen dat jullie ook zullen aangaan en net zo geïnspireerd raken als wij dit deden.
 

Vond je deze podcast tof?
Je doet ons een groot plezier hem te delen met je vrienden en op je socials! LOVE

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.