Wat is de basis van een gezond leven?

Wat is de basis van een gezond leven?

Wat is de basis van een gezond leven? Misschien het onderstaande verhaal? Als we kijken naar het allereerste leven, dan is dat ontstaan uit water en licht.Water is van zichzelf een neutrale stof die energieën opneemt. Als water verwarmd wordt tot boven de 70 graden, dan verliest het de energie die het in zich heeft.

Als je kijkt naar het onderzoek van Masaru Emoto, met betrekking tot de vorming van ijskristallen uit water, dan is de energie die het water opneemt bepalend voor de vorming van het kristal dat ontstaat. De mens bestaat voor 70% uit water. Als ons water dus energie op neemt uit zijn omgeving, dan is dit misschien wel wat we voelen in ons lichaam. Als dat zo is, dan zou dit de volgende zaken misschien wel kunnen verklaren. Alles wat iemand zegt kan als energie in het water komen, van alles dat water in zich heeft. Alles wat iemand ziet, ruikt, hoort, voelt en proeft kan als energie in het water komen, omdat we op deze manier indrukken opdoen. Als ik een gebed op zeg, dan kan deze energie in het water komen. Alles wat ik denk kan als energie in mijn water komen. Als planten reageren op muziek en daardoor beter of slechter groeien, afhankelijk van het soort muziek, dan is dat misschien wel het water wat reageert. Als 30% van de mensen geneest van een placebo, dan is het misschien wel hun water dat reageert op datgene wat ze denken.

Waarom reageren we allemaal verschillend op medicijnen en zijn er zoveel verschillende bijwerkingen! Als datgene wat we denken bepalend is voor de energie die in ons water komt, dan zou dat misschien wel de reden kunnen zijn. Waarom zijn er zoveel boeken geschreven over je goed voelen en iedere keer vanuit een ander oogpunt? Misschien werkt het wel, omdat ons water energie opneemt. Waarom heeft onze aura alle kleuren van de regenboog? Heeft dat te maken met ons water en de energieën die daar in zitten. Hoe komt het dat er mensen zijn die bepaalde zaken of een verandering van het weer aanvoelen? Is dit de energie die in hun water komt. Hoe komt het dat een donor andere eet gewoonten krijgt na een transplantatie? Heeft het water van het donor orgaan nog een andere trilling? Hoe komt het dat er mensen zijn, die toch genezen, nadat ze zijn opgegeven? Is dat door een andere energie in hun water? Als er mensen zijn die zich beter lachen? Genezen mensen door koorts, omdat de temperatuur van hun water omhoog gaat? Als energie in water opgenomen wordt, dan zou dit ook kunnen verklaren waarom reiki, magnetiseren, hot stone, voetreflexologie, acupunctuur, enz, allemaal werken. Als energie in water datgene is waar genezing om draait, dan kan het nog wel eens heel belangrijk zijn wat we denken, zeggen en doen. Dan worden woorden als liefde of haat, een arm om je schouder of een stomp, of hoe we over onszelf denken in ene heel belangrijk voor de energie in ons water. Als energie in water datgene is waar gezond zijn om draait, dan verklaart dit ook waarom zowel de alternatieve geneeskunde als de reguliere geneeskunde werkt.

Overgenomen uit Ode
http://nl.odemagazine.com/exchange/2597/wat_is_de_basis_van_een_gezond_leven

Hoi 👋 Leuk om je hier te zien.

schrijf je in en je ontvangt een mail met nieuwe content en specifieke berichten alléén voor mensen op deze mail lijst

We doen niet aan Spam lees de privacy policy voor meer info

This entry was posted in Gezondheid, Reiki and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.